Prim-vicepreședintele PPC, arhitectul Răzvan Puchici, promotor al noilor tehnologii la “Seminarul BIM pentru arhitecți”

Prim-vicepreședintele Patronatului Proiectanților în Construcții din România, și partener coordonator al biroului de arhitectură Cumulus, arhitectul Răzvan Puchici, a participat, joi, 28 martie, la seminarul "BIM pentru arhitecți", eveniment organizat în București de către CADWARE Engineering, în parteneriat cu GRAPHISOFT.

Cu această ocazie, Răzvan Puchici a prezentat oportunitățile și aplicațiile practice ale utilizării BIM în proiectarea pentru construcții, evidențiind rolul activ pe care PPC și l-a asumat în promovarea noilor tehnologii.

“Ca arhitect, antreprenor și prim-vicepreședinte al Patronatului Proiectanților în Construcții din România, m-am bucurat să împărtășesc atât experiența profesională acumulată, cât și viziunea PPC, a declarat prim-vicepreședintele Răzvan Puchici. Alături de colegii din Patronat, ne-am asumat să promovăm cele mai moderne și eficiente soluții prin care pregătirea noastră și noile tehnologii ne pot genera beneficii enorme, atât nouă, proiectanților, cât și beneficiarilor noștri, partenerilor. BIM, Inteligența artificială, optimizarea procedurilor de lucru sunt elemente pe care noi, proiectanții, trebuie să le includem tot mai des, tot mai profund în procesele de lucru”.

Participanții la seminarul “BIM pentru arhitecti “, unul dintre cele mai importante evenimente privind proiectarea pentru construcții din România, au apreciat implicarea Patronatului încă din primele zile de la înființare în promovarea intereselor profesionale ale proiectanților și au arătat deschidere față de viziunea PPC, care implică digitalizare și reducerea birocrației, atât în raport cu partenerii, cât și cu beneficiarii. Dezvoltarea noastră depinde de integrarea celor mai bune soluții tehnologice, dar și de o pregătire cât mai bună a breslei noastre.

Presă
2.04.2024