Președintele Patronatului Proiectantilor in Constructii din Romania, Alexandru Fulga a acordat un interviu pentru prestigioasa publicație de specialitate “Agenda Construcțiilor

“Am răspuns cu plăcere provocării lansate de jurnaliști, pentru a vorbi despre planurile noastre de a angaja dialogul cu autoritățile și partenerii noștri. Împreună, cei peste 120 de membri, reunim sub umbrela PPC unele dintre cele mai puternice companii active pe piata de profil. In perioada urmatoare, ne vom deschide filiale in toate regiunile de dezvoltare, incepand cu centrele din Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Craiova. Afilierea la Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) contribuie la consolidarea reprezentarii acestui important sector. Dinamica dezvoltarii economice a Romaniei si ritmul investitiilor sporesc rolul proiectantilor, iar Patronatul este pregatit sa participe activ la optimizarea cadrului de reglementare a activitatilor specifice.

În acest sens, deja am demarat consultări active cu autoritățile legislative și guvernamentale pentru optimizarea cadrului legislativ al construcțiilor, propunând amendamente care clarifică responsabilitățile tuturor actorilor din industrie", a declarat președintele PPC.

Patronatul Proiectanților în Construcții din România dorește să își consolideze poziția pe trei direcții principale:

▪️ dialogul cu autoritățile

▪️ promovarea inovației

▪️ încheierea de parteneriate strategice.

Citiți mai jos detalii despre celelalte inițiative ale organizației.

ARTICOL AGENDA CONSTRUCTIILOR

Presă
26.06.2024