PPC, partener la a 8 a gala Smart City Awards

Suntem încântați să anunțăm că Patronatul Proiectanților în Construcții din România (PPC) este partenerul instituțional din acest an al celei de-a 8-a Gale Smart City Industry Awards, organizată de Asociația Română pentru Smart City, sub patronajul Ministerului Energiei și în parteneriat cu EIT Urban Mobility.

Angajamentul PPC de a reprezenta interesele proiectanților în construcții din România se aliniază perfect cu viziunea comunității Smart City pentru inovație și dezvoltare urbană durabilă.

Contribuția PPC ca partener instituțional în comunitatea Smart City este similară adăugării unui arhitect de avangardă în echipa de planificare urbană, care nu se ocupă doar de planificare, ci și de împletirea sustenabilității, inovației și nevoilor comunității în țesătura urbană. Rolul PPC în promovarea unor standarde mai înalte în proiectarea construcțiilor înseamnă că proiectele de regenerare urbană nu sunt doar construite - ele sunt create pentru a transforma și a înălța, asigurând că orașele noastre nu sunt doar inteligente, ci și spații pline de suflet pentru generațiile viitoare.

Acest parteneriat este un factor de schimbare a jocului pentru a transforma visele urbane comune într-o realitate tangibilă.

Împreună, construim viitorul orașelor inteligente!

#SCIA8 #PPC #SmartCity #Inovare

Presă
2.04.2024