Patronatul Proiectanților în Construcții din România, consolidat prin aderarea a 37 de noi membri

La scurt timp de la înființarea Patronatului Proiectanților în Construcții din România (PPC), alte 37 de companii s-au alăturat celor 40 de membri fondatori, împreună reprezentând unele dintre cele mai puternice firme de profil din țară.

PPC are misiunea de a promova și reprezenta proiectanții în construcții din România în fața autorităților publice și partenerilor instituționali, jucând astfel un rol esențial în promovarea excelenței și inovației în domeniul proiectării construcțiilor. Organizația va completa, alături de celelalte patronate din construcții, reprezentarea proiectanților în cadrul Federației Patronatelor Societăților de Construcții din România (FPSC). “Fiecare nouă companie care ni se alătură întărește vocea noastră în fața autorităților publice, beneficiarilor și partenerilor. Le doresc bun venit noilor membri și anunțăm public: ușa oportunităților oferite companiilor de profil care ni se alătură este larg deschisă”, a declarat președintele PPC, Alexandru Fulga.

Beneficiile membrilor includ avantaje semnificative, PPC fiind vocea reprezentativă și legitimă în fața autorităților și instituțiilor guvernamentale. Astfel, Patronatul se asigură că interesele și preocupările proiectanților sunt auzite și luate în considerare în procesul de elaborare a legislației și politicilor publice. De asemenea, membrii Patronatului au oportunitatea de a se alătura unei rețele de profesioniști și experți din industrie, ceea ce le va oferi oportunități excelente de networking, parteneriat și colaborări. Aceștia beneficiază și de programe de formare profesională și dezvoltare continuă, deoarece PPC oferă acces la seminarii și workshop-uri, menținându-i la curent cu ultimele tendințe și inovații din domeniu.

Membrii PPC beneficiază de oportunități de promovare prin diferite canale media ale patronatului, precum și prin participarea la evenimente, conferințe și expoziții de profil. Pe lângă acestea, PPC oferă asistență juridică și consultanță în probleme legate de activitatea profesională, ajutându-și membrii să navigheze cu usurință în cadrul legislativ al industriei.

Totodată, Patronatul facilitează pentru membrii săi accesul la o bibliotecă vastă de resurse, studii de caz, cercetări și publicații relevante pentru domeniul proiectării și arhitecturii. Toți membrii PPC au oportunitatea de a influența direct politicile și direcțiile de dezvoltare ale sectorului construcțiilor prin participarea activă în cadrul patronatului.

Nu în ultimul rând, PPC acordă asistență în stabilirea unor relații profesionale durabile și de încredere cu clienții și beneficiarii serviciilor membrilor Patronatului. Noii membri ai Patronatului Proiectanților în Construcții din România sunt:

ECOVIABLE INGENIERIE SRL
MULTIDIMENSION SRL
SC GEOCAD SERVICES SRL
SC TOPOSCAN SERVICES SRL
SC PROJECT COLOSSEUM SRL - IASI
STAGHAUS ARCHITECTURE SRL
S.C. ABYSWAG SOLUTIONS S.R.L.
ELECTRICAL INTEGRATION SYSTEMS S.R.L.
SC CES CONSULTING SERVICES SRL
DP PROIECT INSTAL SRL
S.C. SIGM-HOME PROJECTS S.R.L
SC ING PROIECT MANAGEMENT SRL
MIGA AIRVENT SRL
SC URBAN TRAFIC SRL
S.C. MIRILINE BUSINESS S.R.L.
MAESTRO PROIECT DESIGN SRL
D&D EUROCOM SRL
S.C.SELFCONSULTING S.R.L.
PROFESSIONAL TECH CONSTRUCT DESIGN SRL
GEO ARC SRL
CON GAZ PREST SRL
SC BIM DESIGN CONSULTING SRL
INTEGRATED ROAD SOLUTIONS SRL
S.C.DANSOFT INVEST SRL.
WE PROJECT ENGINEERING S.R.L.
SPECIALIST SMART GROUP S.R.L.
INITIATIVE EXCLUSIV CONSULTING MANAGEMENT S.R.L.
DOT ARCHITECTURE AND ENGINEERING SRL
DL&A DESIGN CONSULTING SRL
IDEEA PROIECT CONSULTING SRL
S.C. MONO CONCEPT S.R.L.
M3H RELIABLE ENGINEERING SRL
PLAN DESIGN SRL
PLANEXPERT S.R.L.
DS BIROU DE ARHITECTURĂ SRL
YARDMAN SRL
SC CREATIVE DESIGN ENGINEERING SRL
Presă
26.02.2024