Patronatul Proiectanților în Construcții din România: Un Nou Capitol în Industria Construcțiilor

Cu mândrie anunțăm înființarea Patronatului Proiectanților în Construcții din România (PPC) - o inițiativă strategică născută din colaborarea celor mai puternice companii din sectorul construcțiilor.

Rolul PPC: Scopul nostru este de a reprezenta și de a susține proiectanții din România, asigurând că vocea noastră este ascultată atât la nivel național, cât și internațional. PPC va juca un rol esențial în promovarea excelenței și inovației în domeniul proiectării construcțiilor.

Contribuția Noastră la Dezvoltarea României: În calitate de reprezentanți ai breslei, suntem dedicați valorificării experienței acumulate și susținerii unei creșteri economice sustenabile, legate de evoluția industriei construcțiilor.

O Platformă pentru Proiectanți: PPC, independent de autorități publice și partide politice, oferă o platformă de reprezentare unitară pentru membrii săi, facilitând dialogul și colaborarea în vederea atingerii obiectivelor comune.

Alăturați-vă Viziunii Noastre: Invităm profesioniștii din domeniu să se alăture PPC, contribuind astfel la modelarea viitorului construcțiilor în România. Linkedin
Presă
18.01.2024