Construction & Infrastructure Summit

Invitat la Cluj-Napoca, alături de reprezentanți ai industriei de proiectare și construcții, președintele Patronatul Proiectanților în Construcții din România, Alexandru Fulga, a transmis mesajul de unitate în reprezentarea intereselor acestui important sector din construcții.

“Mă bucur că vocea proiectanților în construcții astăzi se face auzită mai clar și mai bine, prin intermediul Patronatului, a spus Alexandru Fulga. Mă onorează să fiu aici, ca președinte al PPC, la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei noastre, Construction&Infrastructure Summit. Rolul esențial pe care îl jucăm în sectorul construcțiilor trebuie recunoscut în egală măsură de parteneri și de beneficiarii noștri, atât din zona privată, cât și din sfera publică”.

Acest apel la unitate nu este doar un semn de recunoaștere a valorii parteneriatelor existente, ci și o invitație deschisă pentru toți profesioniștii din domeniu să se alăture patronatului, consolidând astfel afacerile și capacitatea noastră de a aduce schimbări pozitive în industrie.
Presă
12.02.2024