Alexandru Fulga, președintele Patronatului în Construcții din România, va participa la Forumul Construcțiilor 2025, ediția a IV-a, un eveniment de referință pentru inovație, digitalizare și sustenabilitate în industria construcțiilor, care se va desfășura pe 19 și 20 martie 2025 la Palatul Parlamentului din București.
Într-o perioadă marcată de schimbări rapide și tranziții tehnologice, Forumul Construcțiilor 2025 se prezintă ca un catalizator al progresului în industrie, punând accent pe inovație și performanță durabilă. Sub tema „Inovație și sustenabilitate pentru o industrie durabilă”, Forumul va aborda cele mai recente trenduri și soluții inovative pentru a susține dezvoltarea unei industrii mai eficiente și ecologice.
Alexandru Fulga se alătură unui grup de lideri și experți din domeniu, care vor analiza cele mai recente tendințe și inovații, având ocazia de a discuta despre importanța adoptării unor soluții sustenabile și inovative în construcții.
„Participarea la Forumul Construcțiilor 2025 reprezintă o oportunitate importantă de a aborda, alături de experți din industrie și autorități, cele mai relevante provocări ale sectorului construcțiilor. Este momentul să punem accent pe inovație, digitalizare și sustenabilitate, pentru a construi un viitor mai eficient și mai rezilient al industriei, printr-un parteneriat strâns între guvern și sectorul privat”, a declarat Alexandru Fulga, președintele Patronatului în Construcții din România.
Panelul „Parteneriatul între guvern și industrie: măsuri necesare pentru a avea stabilitate”, la care va participa și Alexandru Fulga, va aborda teme esențiale pentru viitorul industriei construcțiilor din România. Printre subiectele de interes se numără evoluția relației dintre stat și sectorul privat, importanța stabilității legislative pentru dezvoltarea pe termen lung, digitalizarea în administrație și industrie, precum și utilizarea fondurilor europene și naționale pentru maximizarea impactului în construcții. Forumul se adresează unui public variat, de la antreprenori și manageri de proiect, la ingineri, arhitecți și lideri guvernamentali, și va oferi o privire cuprinzătoare asupra direcțiilor actuale și viitoare ale industriei. Pe parcursul celor două zile, participanții vor explora teme precum digitalizarea și aplicarea AI în construcții, sustenabilitatea în construcții,leadershipul vizionar și provocările legislative și managementul resurselor.